fbpx

Huisstijl technische groothandel Wilmink

Creatie van een herkenbare logofamilie

Om meer synergie te creëren tussen moedermerk en submerken ontwikkelden we voor technische groothandel Wilmink Groep een nieuwe logofamilie en huisstijl.

Wilmink Group is specialist in de levering van onderdelen voor brandstofmotoren in binnen- en buitenland. De dienstverlening is ondergebracht in zes merken, gericht op specifieke producten en doelgroepen: van specialistische high performance-onderdelen voor raceteams tot onderdelen voor marine en scheepvaart.

De nieuwe huisstijl en logofamilie die wij ontwikkelden voor de onderdelen van de technische groothandel creëren niet alleen meer synergie, maar brengt ook de gemeenschappelijke basis van de submerken beter voor het voetlicht. In de uitingen is een prominente rol voor de W van Wilmink. Deze heeft de uitstraling van een ‘dubbele spraakballon’: hierin komen de vraag van de klant en de oplossing van Wilmink samen.

“Ieder submerk heeft dezelfde beeldtaal en hetzelfde copyconcept.”

Ieder submerk heeft dezelfde beeldtaal (extreme close-ups van machineonderdelen), hetzelfde copyconcept (vraag en antwoord komen samen bij Wilmink) en het endorsement ‘member of the Wilmink Group’. Eigen kleuren en de eigen merknaam zorgen binnen deze eenheid voor onderscheid.

Verder praten over logo’s en huisstijlen? Benieuwd hoe we jouw merk kunnen versterken? Bekijk onze producten of neem direct contact op!

Volgende case Naar het overzicht

Blijf op de hoogte

Gefeliciteerd! Je bent onderaan de pagina. Dat betekent dat je wel heel graag wilt weten wat wij doen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

    Met het versturen geef je ons toestemming om je gegevens te verwerken, zoals omschreven in onze privacyverklaring.

    Voor je weggaat…

    Je hebt nu andere dingen te doen. We get it. Meer lezen over Dizain wanneer jou dat uitkomt? Meld je aan voor onze nieuwsbrief met cases, blogs en meer.

      Met het versturen geef je ons toestemming om je gegevens te verwerken, zoals omschreven in onze privacyverklaring.