fbpx

Dizain. Gastvrij.

Wil jij ook fan worden? Ben je benieuwd naar wat wij als reclamebureau voor jouw merk kunnen betekenen? Laat het ons weten en we maken graag een afspraak.

Kom onderzoeken of strategie en creatie daadwerkelijk hand in hand gaan. Kom spelen in onze boomhut. Verstop je achter onze houtwal. Of kom sfeer snuiven in onze alpenweide. Jij bent van harte welkom. De koffie staat klaar.

Parkeren

Dizain is gevestigd in de Mediacentrale. Voor ons pand is ruim voldoende parkeergelegenheid. Geef bij de intercom naast de slagboom even aan dat je een afspraak bij Dizain hebt en je wordt toegelaten. Bij het verlaten van het parkeerterrein moet je je ook even melden. De entree van de Mediacentrale vind je vanaf het parkeerterrein gezien aan de linkerzijde. Wij zijn gevestigd op de begane grond. Ga na binnenkomst in de grote centrale hal direct naar rechts.

Openbaar vervoer

NS-station Europapark is op loopafstand (< 2 min.) van de Mediacentrale. Kom je met de bus? Kies dan eentje met halte Europapark. Deze stoppen bij het NS-station.

  • Helperpark 274

  • 9723 ZA Groningen

Dank voor je bericht.

We nemen heel snel contact met je op!

Neem direct contact met ons op.