fbpx

Dizain. Gastvrij.

Wil jij ook fan worden? Ben je benieuwd naar wat wij als bureau voor jouw merk kunnen betekenen? Laat het ons weten en we maken graag een afspraak.

Kom onderzoeken of strategie en creatie daadwerkelijk hand in hand gaan. Kom spelen in onze boomhut. Verstop je achter onze houtwal. Of kom sfeer snuiven in onze alpenweide. Jij bent van harte welkom. De koffie staat klaar.

050 311 24 09
hallo@dizain.nl

Helperpark 274
9723 ZA Groningen

Dizain contact

Neem direct contact met ons op.

  Parkeren

  Dizain is gevestigd in de Mediacentrale. Voor ons pand is ruim voldoende parkeergelegenheid. Het is helaas wel betaald parkeren. Maar ja, dat is tegenwoordig bijna overal het geval.

  De entree van de Mediacentrale vind je vanaf het parkeerterrein gezien aan de linkerzijde. Wij zijn gevestigd op de begane grond. Ga na binnenkomst in de grote centrale hal direct naar rechts.

  Openbaar vervoer

  NS-station Europapark is op loopafstand (< 2 min.) van de Mediacentrale. Kom je met de bus? Kies dan eentje met halte Europapark. Deze stoppen bij het NS-station.

  Voor je weggaat…

  Je hebt nu andere dingen te doen. We get it. Meer lezen over Dizain wanneer jou dat uitkomt? Meld je aan voor onze nieuwsbrief met cases, blogs en meer.

   Met het versturen geef je ons toestemming om je gegevens te verwerken, zoals omschreven in onze privacyverklaring.