fbpx

Nieuwe visual identity van TRES

"Be digital"

TRES begon ooit als 'eenvoudige websitebouwer'. Maar door de jaren heen is zij uitgegroeid tot één van de grootste digitale bureaus van Noord-Nederland. Het was daarom tijd voor 'de volgende stap'. Dizain bepaalde de strategische herpositionering en ontwikkelde de nieuwe visuele identiteit.

Bekijk de case in 10 afbeeldingen, of lees hieronder het hele verhaal.

TRES kwam bij Dizain met één vraag: help ons met het herpositioneren van ons merk. In de twee Brandforce-sessies hebben we daarom lang stilgestaan bij het DNA van TRES. Want door de jaren heen is er misschien veel veranderd, de oerkracht is altijd hetzelfde gebleven: hun rotsvaste geloof dat digitaal de toekomst heeft. Daarom formuleerden we vanuit de sessies de nieuwe pay-off:

"Be digital."

Ook het naamkaartje ‘websitebouwer’ paste niet meer bij TRES. De werkzaamheden bestrijken inmiddels veel meer dan het bouwen van websites. De descriptor die we daarom hebben opgesteld: TRES. Digitaal Bureau voor strategie, marketing en technologie. Zo weet de hele wereld in één oogopslag waar TRES voor staat en gaat.

Let’s go digital

Het logo hebben we allereerst onder handen genomen. Het oude logo was gebaseerd op CMYK-kleuren. Wij vonden dit niet passen bij een digitaal bureau. Door het naar RGB te trekken, wordt het logo wit. De verbindende lijnen die tussen de CMYK-tegels doorliepen krijgen hierdoor ook ineens meer lading.

Stay connected!

Deze verbindingen hebben we een plek gegeven in de nieuwe visual identity van TRES. Een krachtige, uitgesproken verbindingslijn die in alle kleuren, hoeken en diktes terugkomt. Volop variatie. Zo laten we direct de veelheid aan digitale oplossingen zien die TRES biedt.

Walk the walk

Bij deze nieuwe identiteit hoort een krachtige beeldtaal. TRES is een autoriteit op het gebied van digital, dit moet ze dus ook uitstralen. In de fotografie hebben we daarom gekozen voor sterke beelden, zwart-wit en kleur. We willen de mensen achter TRES een gezicht geven.

Talk the talk

Als laatste is er een copy-platform geschreven. Hoe praat het TRES van de toekomst? Kort, helder, en af en toe Engels in de kopjes. Want, let’s be honest: dat klinkt gewoon lekker.

Volgende case Naar het overzicht

Neem contact op

Bel ons op 050 311 24 09 of laat hieronder je bericht achter.

    Voor je weggaat…

    Je hebt nu andere dingen te doen. We get it. Meer lezen over Dizain wanneer jou dat uitkomt? Meld je aan voor onze nieuwsbrief met cases, blogs en meer.

      Met het versturen geef je ons toestemming om je gegevens te verwerken, zoals omschreven in onze privacyverklaring.