fbpx

Interior branding Stadkamer

Oplaadpunt voor kennis en cultuur

De plek in Zwolle waar je kennis kunt opdoen en delen, anderen kunt ontmoeten, cultuur kunt beleven en je kunt blijven ontwikkelen. Dát is Stadkamer. Daar hoort een visuele stijl bij die je inspireert en oplaadt. Dizain ontwikkelde onder meer het logo en de interior branding van Stadkamer.

Interior branding Stadkamer

Stadkamer is een nieuwe organisatie die is ontstaan uit Bibliotheek Zwolle, kunstencentrum Muzerie en Kunst&Zo. Dizain ontwikkelde samen met namenbureau Globrands de nieuwe naam van de organisatie en wij ontwikkelden het logo, de pay-off ‘Stadkamer. Oplaadpunt voor kennis en cultuur’ en de opvallende interior branding van Stadkamer.

Stadkamer is een nieuwe organisatie die is ontstaan uit Bibliotheek Zwolle, kunstencentrum Muzerie en Kunst&Zo. Dizain ontwikkelde samen met namenbureau Globrands de nieuwe naam van de organisatie, bedacht de opvallende visuele identiteit en de pay-off ‘Stadkamer. Oplaadpunt voor kennis en cultuur’. Want een bezoek aan Stadkamer verrijkt je leven en geeft je energie.

“Een bezoek aan Stadkamer geeft energie. Dat willen we uitstralen in de visuele identiteit.”

Stadkamer staat voor de culturele identiteit van de stad Zwolle. Een identiteit die groeit, ontwikkelt en inspireert, verbindt, vernieuwt en verleidt. De visuele identiteit en beeldtaal van Stadkamer zijn breed inzetbaar voor zowel on- als offline toepassingen. Helder, onderscheidend en herkenbaar en toepasbaar voor een divers publiek in een aanhoudend veranderlijk cultureel klimaat.

Inspiratie en energie

De nieuwe huisstijl is eind 2014 geïntroduceerd tijdens het Stadkamer-opent-haar-deuren-festival. Blikvanger daarin was de opvallende signing op en in de panden van Stadkamer waarmee we niet alleen de nieuwe huisstijl van Stadkamer introduceerden, maar ook lieten zien welke inspiratie Stadkamer jou als bezoeker biedt.

Verder praten over interior branding? Benieuwd hoe we jouw merk kunnen versterken? Bekijk onze producten of neem direct contact op!

Volgende case Naar het overzicht

Blijf op de hoogte

Gefeliciteerd! Je bent onderaan de pagina. Dat betekent dat je wel heel graag wilt weten wat wij doen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

    Met het versturen geef je ons toestemming om je gegevens te verwerken, zoals omschreven in onze privacyverklaring.

    Voor je weggaat…

    Je hebt nu andere dingen te doen. We get it. Meer lezen over Dizain wanneer jou dat uitkomt? Meld je aan voor onze nieuwsbrief met cases, blogs en meer.

      Met het versturen geef je ons toestemming om je gegevens te verwerken, zoals omschreven in onze privacyverklaring.