fbpx

ENTRANCE, Centre of Expertise Energy

ENTRANCE – Centre of Expertise Energy gelooft dat de versnelling van de energietransitie cruciaal is om de gevolgen van klimaatverandering tegen te gaan en onze planeet leefbaar te houden voor toekomstige generaties. Bij ENTRANCE worden daarom energieprofessionals opgeleid én goede ideeën ontwikkeld tot oplossingen. Dit doet zij door haar kennis en expertise te bundelen met bedrijven, onderzoekers, studenten, kennisinstellingen en overheden. 

De organisatie vroeg Dizain een nieuwe website te ontwerpen met oog voor de gebruiksvriendelijkheid voor alle doelgroepen van ENTRANCE. Met pijlers als onderzoeken, studeren en samenwerken biedt de website een platform waar kennis en ideeën worden gedeeld en ontwikkeld. Hier vind je de meest recente onderzoeken, energieopleidingen, stages en afstudeeropdrachten, samenwerkingskansen, faciliteiten, evenementen en ander inspirerend nieuws.

Vanuit dit webdesign maakten we vervolgens een doorvertaling naar ‘print’ met het ontwerp van o.a. een nieuwe brochure en een projectenboek. “Deze nieuwe huisstijl belichaamt de krachtige innovatiespirit van ENTRANCE en nodigt de wereld uit om samen te werken aan een duurzame energietoekomst.” 

Huisstijl. Brand identity. Visual identity. Webdesign.