fbpx

Huisstijl kinderopvang SKSG

Uw kind in vertrouwde handen

SKSG Kinderopvang is de grootste aanbieder van kinderopvang in het Noorden en een van de oudste klanten van Dizain: we werken al sinds jaar en dag samen. Dizain ontwikkelde voor de kinderopvang onder meer de huisstijl en de slogan.

Huisstijl kinderopvang SKSG

Als je je kind naar de kinderopvang brengt, geef je je grootste schat uit handen. SKSG Kinderopvang is zich daarvan ten zeerste bewust. Wij hebben dit uitgangspunt en de deskundigheid van de organisatie vertaald in de kernachtige slogan ‘Uw kind in vertrouwde handen’ en in een huisstijl voor de kinderopvang waarin de handen van kind en begeleider samen komen. Deze koppeling tussen het kind en de volwassen pedagogische medewerker is ook visueel vertaald. Het resultaat hiervan is een communicatiestijl die de begrippen speelsheid, kwaliteit en vertrouwen met elkaar verbindt.

“Het mooiste dat je kunt worden is jezelf”

In de communicatie is hieraan een dimensie toegevoegd: de rode draad in de zorgvisie die geldt voor alle leeftijden. Dit is gevisualiseerd door de fotografie met de leeftijd van de kinderen te laten ‘meegroeien’ en door gebruik te maken van handgeschreven kopregels. Hierbij zijn de kopregels voor de verschillende leeftijdscategorieën ook echt geschreven door een kind met die leeftijd.

Actiematig

Ook actiematig zijn we regelmatig voor SKSG aan de slag. Zo maakten we onlangs een opvallend rijdend billboard: een oude caravan die was omgetoverd tot een rijdend spaarvarken om hiermee op een ludieke manier duidelijk te maken dat het nieuwe product ’40-wekenopvang’ (alleen kinderopvang buiten de vakantieperiode) ouders behoorlijk wat geld kan besparen.

Verder praten over logo’s en huisstijlen? Benieuwd hoe we jouw merk kunnen versterken? Bekijk onze producten of neem direct contact op!

Meer huisstijl-cases?

Naar het overzicht