fbpx

Visuele identiteit IT Academy Noord-Nederland

Verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven

IT Academy Noord-Nederland wil de Noordelijke IT-sector een platform bieden waarop de vraag en het aanbod van IT-onderwijs en -onderzoek samenkomen. Wij ontwikkelden de visuele identiteit en maakten samen met webbouwer iWink het platform www.it-academy.nl.

IT Academy Noord-Nederland

visuele identiteit IT Academy

Op www.it-academy.nl komen niet alleen vraag en aanbod samen, maar wordt ook de stand van de Noordelijke IT-sector geschetst. Bedrijven worden nadrukkelijk uitgenodigd om zich aan te sluiten en om aan te geven aan welk soort onderwijs en onderzoek zij behoefte hebben. IT Academy Noord-Nederland brengt deze signalen samen en organiseert passende opleidingen en onderzoeksprogramma’s. Ook faciliteert de academie een netwerk waarbij bedrijven bij elkaar in de keuken kunnen kijken en van elkaar kunnen leren.

Visuele identiteit IT Academy

De vormtaal van de website sluit nauw aan bij het door ons ontwikkelde visuele identiteit van IT Academy: dit is ontstaan vanuit de nullen en enen van binaire code, maar leidt uiteindelijk tot verbinding van de IT-sector in Noord-Nederland. Want IT is dan wel techniek, het succes ervan is mensenwerk.

“Zonder kennisdeling geen groei.”

In de topvisuals van de website staat een iconische blauwe computermonitor in een Noordelijke omgeving. Want een krachtige IT-sector draagt bij aan een mooi Noord-Nederland waar volop ruimte is om te leren, te werken, te ondernemen en te leven. En vice versa. Het succes van de IT-sector en van Noord-Nederland zijn dus onlosmakelijk met elkaar verbonden. De monitor biedt letterlijk het kader (“de lijst van het schilderij”) waardoor we het Noorden zien. Dit kader kan een blik geven op het landschap, op bedrijvigheid, op mensen, enzovoorts. De verbinding tussen het Noorden en de sector.

Verder praten over logo’s en huisstijlen? Benieuwd hoe we jouw merk kunnen versterken? Bekijk onze producten of neem direct contact op!

Meer huisstijl-cases?

Volgende case Naar het overzicht